Renovering af hus og lejlighed

Nord Entreprise er eksperter i alle renoveringer – store som små. Hvis du drømmer om at få renoveret dele af- eller hele din bolig, vil vi gerne hjælpe. Vi kommer ud og besigtiger opgaven og gennemgår forskellige løsninger med dig alt efter behov og økonomi.

 

Gennem vores mangeårige erfaring med renovering af huse og lejligheder, er vi blevet opmærksomme på, at mange personer ikke altid ser det fulde potentiale i boligen. Derfor smider vi gerne en masse ideér i luften, når vi besigtiger en opgave. Det drejer sig især om at få fuld udbytte af alle m2 i boligen, optimering af energirigtige løsninger og overvejelser for fremtiden. Vi lægger meget vægt på at rådgive og inspirere vores kunder til at få lavet en solid løsning, der er skræddersyet til hele familien og fremtiden.

Vi tager os af hele projektet uanset størrelse

Om du skal have renoveret ét rum (fx køkken) eller hele boligen, kommer det ikke til at have betydning for vores serviceniveau. Uanset størrelsen på opgaven kan du forvente en god dialog, grundig forberedelse og godt solidt håndværk med os på holdet.

 

Vi har gode samarbejdsaftaler med alle faggrupper, og derfor skal du ikke tænke på at koordinere eller have kontakt med flere forskellige personer. Vi ønsker, at byggeprojektet skal være så gnidningsfrit og bekvemt som muligt for dig, så du ikke skal bekymre dig om andet end at få den løsning, der passer bedst på din økonomi og behov. For os er det vigtigste, at vores kunder føler sig trygge og i gode hænder. Derfor gør vi hver dag vores ypperste indsats, da vi elsker og lever af glade kunder.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du står og skal have lavet en renovering, kan vi starte med at have en uforpligtende dialog omkring byggeprojektet og størrelsen. Ring til os på tlf. 60 60 88 28, send en e-mail til kontakt@nordentreprise.dk eller udfyld vores kontaktformular, og lad os starte processen om at få din husdrøm opfyldt.

Kontakt os allerede idag: 60 60 88 28

Vi kører i Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland, og glæder os til at hjælpe jer med at gøre drøm til virkelighed.