Nyt tag og tagrenovering

Hos Nord Entreprise elsker vi at lave nyt tag og tagrenoveringer. Med os på holdet, skal du have høje forventninger til vores tre grundprincipper: en god dialog, grundig forberedelse og godt solidt håndværk. Hvad enten du ønsker et helt nyt tag eller en tagrenovering, går vi aldrig på kompromis med vores grundprincipper.

 

Vi er eksperter i at lave nye tage og tagrenoveringer. Det er ikke altid, at et nyt tag er nødvendigt, da man kan løse mange udfordringer med en tagrenovering. Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag, og giver dig en vurdering på, hvilket arbejde der skal laves.

Overvejelser ved nyt tag

Hvis en tagrenovering ikke kan redde det nuværende tag, kommer vi gerne med tilbud på et nyt tag. Vi samarbejder med flere faggrupper, så du kan altid forvente, at vi giver dig én samlet løsning på tagarbejdet. Når vi laver nyt tag, har vi flere muligheder og løsninger. Disse løsninger gennemgår vi med dig, så du kan vælge lige præcis det tag og den løsning, der passer til dine behov og økonomi. Vi arbejder med alle tagtyper, herunder eternit, decra, tagpap, betontagsten eller tegltag. Der er forskellige fordele, men fælles for dem alle er, at levetiden er lang.

 

Et tag er en langsigtet investering, og derfor lægger vi vægt på at lave en grundig gennemgang af følgende overvejelser:

 

Tagtype og materiale
Det vil være oplagt, at overveje om du vil beholde husets look, eller om du vil forny det. Det skal nemlig ikke undervurderes, hvad en ny tagtype kan gøre ved udseendet af dit hus.

 

Form og farve

Som med tagtypen, vil det være oplagt at lave den samme form og farve som det tag, man skal udskifte. At ændre formen og/eller farven på det nye tag kan dog give huset et helt nyt arkitektonisk udtryk.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at få lavet et nyt tag eller skal have renoveret dit nuværende tag, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring til os på tlf. 60 60 88 28, send en e-mail til kontakt@nordentreprise.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os allerede idag: 60 60 88 28

Vi kører i Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland, og glæder os til at hjælpe jer med at gøre drøm til virkelighed.