Loft og vægge

Hos Nord Entreprise opsætter, istandsætter og reparerer vi lofter og vægge, så din bolig er præsentabel og imødekommer dine behov.

 

Har du behov for at få foretaget en større renoveringsopgave, kommer vi gerne med en samlet løsning. Er der blot tale om en nedrivning eller istandsættelse af en enkelt væg, står vi også til rådighed. Enhver opgave udfører vi med respekt for ejendommen og fokus på en kvalitetssikret løsning.

Istandsættelser af lofter og vægge

Da vægge kan være bærende elementer i din ejendom, er det en stor fordel, at få professionelle fagfolk til at varetage opgaven. Tilgås vægge og lofter uden den korrekte ekspertise, kan det have store konsekvenser for din bolig.

 

Vi udfører godt håndværk med fokus på kvalitet og holdbarhed og tilbyder løsninger til dine lofter og vægge, som er med til at forbedre din ejendoms æstetik og levetid.

 

Ønsker du at vi leverer en totalløsning, har vi samarbejde med en dygtig maler, der gerne rådgiver om- og udfører, den mest optimale løsning for et godt slutresultat for dine vægge og lofter.

Kontakt os for at drøfte opgaven og få et tilbud

Ønsker du os til at se på dine vægge og lofter, stiller vi gerne op med professionel ekspertise. Du er velkommen til at kontakte os for at drøfte din opgave og få et tilbud. Du kan enten ringe på telefon 60 60 88 28 eller skrive på mail kontakt@nordentreprise.dk. Vi er klar til at foretage enhver håndværksmæssig forbedring af din bolig.

Kontakt os allerede idag: 60 60 88 28

Vi kører i Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland, og glæder os til at hjælpe jer med at gøre drøm til virkelighed.