Isolering

Hos Nord Entreprise har vi investeret i en isoleringsmaskine, som gør det nemt og effektivt at isolere dit hjem. Uanset om det drejer sig om efterisolering af lofter og hulmure, isolering af nybyg eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe dig.

 

Med isoleringsmaskinen, er vi i stand til at isolere ved indblæsning af bl.a. granulat. Denne løsning er både brandsikker og udløser en minimal mængde støv.

Energioptimér ved at isolere

Vi tilbyder adskillige løsninger vedrørende isolering, og vejleder gerne således at isoleringen altid udføres i det materiale og omfang, som giver det mest optimale resultat.

Ved at få efterisoleret din bolig, optimerer du energiforbruget.

Skal du have foretaget væsentlige ombygninger af din bolig, er det påkrævet, at der efterisoleres til gældende standard. Med effektiv isolering minimerer du varmetabet fra ejendommen, ligesom du undgår- og forebygger fugtskader. Ved efterisolering opnår du altså bl.a. følgende fordele:

 

  • Optimering af energiforbrug
  • Minimering af varmetab
  • Forebyggelse af fugtskader

 

Og husk; når du efterisolerer, har du mulighed for at opnå et lukrativt tilskud i form af håndværkerfradraget.

Valg af isoleringsløsning

Vi udfører isolering i flere omfang og materialer, alt efter hvad dit og din ejendoms behov er. Hos Nord Entreprise har vi kompetencer indenfor isolering af både lofter, inder- og ydervægge samt hulmursisolering. Vi tager altid højde for den enkelte ejendom og foretager derfor gerne en besigtigelse for at finde frem til den mest effektive løsning.

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Hos Nord Entreprise lægger vi vægt på kvalitet og tryghed, hvorfor vi fører en åben dialog gennem hele processen, uanset hvilken opgave vi udfører.

 

Ønsker du at vi skal isolere din bolig, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt os ved at ringe til 60 60 88 28 eller skrive til kontakt@nordentreprise.dk.

Kontakt os allerede idag: 60 60 88 28

Vi kører i Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland, og glæder os til at hjælpe jer med at gøre drøm til virkelighed.