Indvendig renovering

Har du brug for at få foretaget en indvendig renovering af dit hus eller lejlighed, stiller vi gerne professionelle og kompetente fagfolk til rådighed.

Hos Nord Entreprise vægter vi kvaliteten af vores håndværk samt et godt samarbejde med både samarbejdspartnere og kunder.

 

Vi er i tæt dialog gennem hele processen for at sikre, at resultatet af vores arbejde lever op til dine ønsker og forventninger. Vores kunders tilfredshed er vores første prioritet, hvorfor vi altid lytter og lægger vægt på en gennemsigtig proces.

 

Vi håndterer gerne hele renoveringen fra projektets start til slut. Da vi har gode aftaler med andre dygtige håndværkere fra forskellige faggrupper, er vi i stand til at løfte hele renoveringsopgaven og, såfremt du ønsker det, kan du kan trygt overlade koordineringen til os.

Giv din bolig nyt liv

Ved at få renoveret din bolig indvendigt, kan du bevare det originale ydre og skabe et nyt liv indenfor. Uanset om det blot drejer sig om en indvendig renovering af et enkelt rum, eller det drejer sig om indvendig renovering af en hel villa, viser vi altid hensyn til netop den ejendom, som vi renoverer.

 

Hos Nord Entreprise tilbyder vi godt og solidt håndværk med en lang holdbarhed.

Vi lytter til dig omkring dine ønsker og behov, og kommer gerne med forslag til løsninger, hvormed du kan få mere ud af din bolig.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere, om hvad vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre om den specifikke opgave, du ønsker udført, og kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 60 60 88 28 eller på mail kontakt@nordentreprise.dk.

Kontakt os allerede idag: 60 60 88 28

Vi kører i Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland, og glæder os til at hjælpe jer med at gøre drøm til virkelighed.