Nye vinduer og døre

Nye vinduer og døre kan reducere varmeforbruget markant, alt efter hvilken tilstand de gamle vinduer og døre er i. Udover et lavere energiforbrug, kan nye vinduer og døre give boligen et løft i udseendet, mere dagslys og et minimeret støjniveau, hvilket er en stor prioritet for mange boligejere.

 

Hvis du ønsker Nord Entreprise til at tage sig af opgaven, kan du forvente en kvalitetsoplevelse ud over det sædvanlige, hvor vores tre grundprincipper bygger på en god dialog, grundig forberedelse og solidt håndværk.

Dansk produceret døre og vinduer

Vi forhandler KPK vinduer og døre, som er en dansk producent med fokus på bæredygtighed. Dørene og vinduerne er lokalt produceret på Mors i Nordvestjylland, og de producerer kun trærammer, som er FSC-certificeret og fra bæredygtig skovbrug. Derudover er alurammerne lavet af genanvendeligt aluminum, og alle produkterne er indeklimamærket. Indeklimamærket betyder, at der er dokumentation på, at KPK døre og vinduer har positiv påvirkning på luftkvaliteten i indeklimaet.

 

Mulighederne med KPK døre og vinduer er mange. Derfor lægger vi vægt på at lave en grundig gennemgang af følgende overvejelser med dig:

 

Model og materiale
Der er forskellige modeller at vælge imellem alt efter, hvilket udtryk man ønsker for husets helhed. Derudover skal man også overveje, om rammen skal være lavet af træ eller alu, og om man ønsker, at ruderne skal være 2-lags eller 3-lags lavenergi.

 

Farve og kehl
Fordelen ved KPK er, at dørene og vinduerne kan laves i stort set alle farver, og man kan få forskellige farver ud- og indvendigt. Derfor kan de skræddersyes dine ønsker, ligesom du også selv vælger, om du vil have klassisk eller moderne kehl.

Kontakt os nu

Der er forskellige fordele ved alle modeller, rammer, ruder, farve og kehl. Mulighederne er mange, og derfor ønsker vi at rådgive dig og inspirere dig til at få netop de vinduer og døre, der passer dine ønsker og behov. Hvis du skal have nye vinduer og døre, må du ikke gå glip af mulighederne med KPK og bidrage til dansk bæredygtighed.

 

Ring til os på tlf. 60 60 88 28, send en e-mail til kontakt@nordentreprise.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os allerede idag: 60 60 88 28

Vi kører i Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland, og glæder os til at hjælpe jer med at gøre drøm til virkelighed.