Carporte og garager

Skal du have opsat en ny garage eller carport, er vi hos Nord Entreprise klar til at påtage os opgaven.

 

Vi opsætter både enkeltstående garager og carporte og konstruktioner, der bygges til huset. Vi arbejder i mange forskellige materialer og størrelser, så vi kan tilbyde en løsning, der passer til din ejendom og dine behov.

 

Få opsat en carport eller garage

Når du skal have opsat en garage eller carport på din grund, er det vigtigt at tage stilling til placeringen samt valget af materialer. Dette hjælper vi gerne med hos Nord Entreprise, så du får det resultat, der passer dig og dine behov bedst.

 

Som professionel entreprenør har vi styr på de regler og krav der gælder, når der skal opsættes en ny garage eller carport, og vi står altid klar til at rådgive dig herom.

 

Vores dygtige håndværkere dækker en bred vifte af kompetencer, og vægter at skabe resultater af høj kvalitet.

 

Vi tilbyder kvalitetssikre løsninger, hvad end vi udfører opgaver af større eller mindre omfang.

 

I kraft af et tæt samarbejde med flere andre faggrupper, kan vi tilbyde dig en totalløsning med alt fra støbning af fundament, til el-, vvs- og malerarbejde, hvis dette skulle have din interesse. Det vigtige for os er, at du føler dig tryg i vores samarbejde.

Kontakt os for at få et tilbud på opsætning af en carport eller garage

Vi står gerne klar til at sætte din nye carport eller garage op. Ønsker du et tilbud, eller har du spørgsmål til, hvad vi kan udføre, er du meget velkommen til at kontakte os på enten telefon 60 60 88 28 eller mail kontakt@nordentreprise.dk 

Kontakt os allerede idag: 60 60 88 28

Vi kører i Storkøbenhavn og på det meste af Sjælland, og glæder os til at hjælpe jer med at gøre drøm til virkelighed.